September 18, 2012

Aeolus Tyres legt tijdens IAA nadruk op verdere ontwikkeling van modern gamma

De IAA in Hannover (20-27 september) is voor Aeolus dit jaar het podium om de nadruk te leggen op de technisch moderne winterband HN364 en de zeer populaire band HN805. Daarnaast richt Aeolus zich dit jaar nog nadrukkelijker op de vertaalslag van de wensen van klanten. Aeolus staat bekend om zijn innovatiedrang en stelt zich al jaren open voor aanbevelingen uit de markt. In de aanloop naar de IAA werd bovendien de nieuwe Europese website in meerdere talen operationeel. Aeolus synoniem voor intelligente oplossingen

Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel: “In juni stonden we op Reifen in Essen, de belangrijkste Europese vakbeurs. Daar toonden we tal van noviteiten voor Europa. Op de IAA leggen we met Aeolus daarom de nadruk op drie pijlers: de twee succesnummers HN364 en HN805 en uiteraard de Aeolus Eco-Twin. Op basis van  Aeolus-kwaliteitskarkassen bieden we als  Eco-Twin het streng gecontroleerde procedé van warmvernieuwing. Het karkas krijgt een kwalitatief hoogwaardig nieuw loopvlak, met wederom een uitstekende levensduur in deze Tweede Levensfase. Het blijkt een interessante oplossing voor transporteurs, met voordelen voor hun rendementen. Want combineren zij ‘nieuw’ en ‘vernieuwd’ binnen ons Aeolus driveability concept, dan verandert de kilometer/kostprijs in positieve zin. Iedere transporteur/fleetowner kan dus betere resultaten halen.” “Door winterbanden in te zetten, neemt de winterse bedrijfszekerheid toe. Daar beantwoordt de HN364 helemaal aan; ook dat is een onderdeel van de Aeolus-aanpak voor bedrijven. Tegelijkertijd draagt deze band bij aan een hogere verkeersveiligheid. De HN364 is een robuuste band met een profiel met hoog lossend vermogen en een hoog kilometrage en voldoet dus perfect aan onze slogan Aeolus, Hét Alternatief.” 

Groeiende positie in Europese OEM 

Bertus Heuver: “In Europa heeft Aeolus de afgelopen jaren zijn positie bewezen. Vooral ook dankzij de gewaardeerde HN805-band, die meer en meer zijn plek opeist in de OEM. Een band om trots op te zijn. Dankzij ons distributiecentrum in Bayreuth is de levertijd van Aeolus-banden bovendien erg kort. In de aanloop naar de IAA introduceerden we enkele weken geleden de geheel vernieuwde Aeolus website. In een moderne jas, met veel informatie en een eenvoudige zoekstructuur. Inmiddels blijkt de juistheid van die aanpak, want sinds de omzetting kennen zowel de site als de bijbehorende bestelmogelijkheid via de specifieke url´s heuver.com, .de, .fr en .nl een sterk groeiend aantal bezoekers. Het aantal bestellingen via de digitale weg blijft maar groeien. Op onze stand – Hal16, Stand B55 – praten we iedereen graag bij.” 

Aeolus Tyres marker

You can find Aeolus Tyres everywhere. Even in your neighborhood!